Wie zijn wij ?

Ufttools-Uftlas is al meer dan 35 jaar actief als toeleverancier van kwalitatieve gereedschappen, machines en lasmaterialen.

 

In 1972 werd de zaak opgericht door de Heer Urbain Maebe en was de hoofdactiviteit vooral gericht op lastoevoegmaterialen. Door de jaren heen is het bedrijf verder geëvolueerd naar een totaalleverancier voor de industrie.

 

Door onze jarenlange knowhow hebben wij een trouwe band gecreëerd met klanten uit diverse sectoren (metaalconstructie, bouw, textiel, piping, maintenance,…). Ons cliënteel situeert zich hoofdzakelijk in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

 

Bij Ufttools-Uftlas staat de klant centraal. Ons hoofdmotto is dan ook de klant een perfecte service aan te bieden tegen een scherpe prijs. Onze 27 medewerkers staan steeds klaar om u een passende oplossing aan te bieden. Zij kunnen daarvoor terugvallen op hun technische kennis, onze grote voorraad en de goede relatie met onze trouwe leveranciers.

 

Door een intense samenwerking met de industrie hebben wij een voorraad van meer dan 15000 verschillende artikelen opgebouwd om direct in de behoefte van de klant te voorzien.

 

Verder zijn wij ook gespecialiseerd in het zoeken naar specifiek klantgerichte producten en/of machines.